Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
10 février 2016

Continua selectiile de stiri pentru astazi 10 februarie 2016

Revin cu stirile bune care sa va insufleteasca sa faceti activitati demne de a va primi un salariu. O sa vedeti despre ce este vorba chiar acum, in caz ca aveti vreo legatura cu cele doua stiri despre care o sa va povestesc.

Schimbari importante pentru RCA: Asiguratorii sunt obligati sa constate pagubele in termen foarte scurt - Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a facut cateva modificari legate de constatarea daunelor in cazul politelor RCA. SI uite as trebuie sa ne informam din nou ce trebuie sa facem noi cei care suntem soferi.

Lovitura financiara pentru Simona Halep: Contract de sponsorizare cu o companie celebra in toata lumea - Simona Halep nu se afla in cel mai bun moment al carierei din punct de vedere sportiv, insa lucrurile merg de minune pentru romanca in plan financiar. Si este bine pentru ea sa aiba beneficii.

Sunt cateva stiri pe care am crezut ca e bine sa le aduc in atentia voastra, ca sa mai stiti cate ceva, in cazul in care sunteti ocupati si vreti ca cineva sa se intereseze pentru voi.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité