Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
10 février 2016

Selectiile interesante cu stiri bune din data de 10 februarie 2016 continua

Cum ar fi lumea fara stiri? Te-ai gandit vreodata la acest aspect? Niste selectii facem toti. Pentru astazi m-am mai gandit la alte doua stiri.

Astronomii au descoperit ce se afla in spatele Caii Lactee - In spatele galaxiei in care se afla sistemul nostru solar, Calea Lactee, este un peisaj impresionant. Astronomii au reusit sa “vada” dincolo de stelele si praful cosmic si au descoperit o bucata de spatiu neexplorata pana acum.

Prima decizie luata de Sumudica dupa scandalul legat de pariuri - Marius Sumudica a luat o prima decizie dupa ce ar fi fost prins pariind pe meciurile de fotbal, inclusiv pe cele din Liga 1. Foarte dificil pentru antrenorul care se aventureaza sa castige bani din pariuri sportive.

Continui sa scriu si o fac de cateva ori in unele zile. Mai sunt si pauze, mai iau si cate o gura de aer, caci sa scriu in continuu e mai dificil. Insa cand revin, imi fac datoria sa na informez cu ce se mai intampla prin lume si ce puteti gasi ca sa cititi si sa va faceti niste idei mai bune, sa luati mai multe detalii.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité