Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
10 février 2016

Selectii cu stiri din 10 februarie 2016 si alte chestii

Selectiile care pot fi aduse in atentie sunt multe si putem sa le discutam de multe ori in cadrul mai multor articole. Si acum avem la dispozitie mai multe subiecte despre care putem sa comentam. Selectii cu stiri despre care se vorbeste astazi in internet avem destule, sa fim si noi printre cei care discuta despre ele, sa fim si noi cu informatiile la zi.

Tragedia din Germania: Cele doua trenuri s-au ciocnit dintr-o eroare umana - Coliziunea dintre doua trenuri soldata cu zece morti si 81 de raniti, marti, in Germania, in pofida existentei unui sistem automat de franare, ar fi fost cauzata de o eroare umana. Pacat ca au fost pierderi de vieti omenesti.

Sefii spionajului american avertizeaza: Statul Islamic are planuri criminale in Europa si SUA - Seful spionajului militar american a avertizat marti ca Statul Islamic are de gand sa comita noi atentate in Europa si in Statele Unite in cursul anului 2016. Cine sa ii mai creada si ce sa mai intelegem?

Infrangere usturatoare pentru Obama la Curtea Suprema: Va fi afectat viitorul planetei - Curtea Suprema a Statelor Unite a suspendat, marti, un ambitios program al presedintelui Barack Obama menit sa limiteze puternic emisiile poluante ale centralelor termice.

O zi in care am vazut cateva subiecte importante ale celor mai suscitante stiri. Si astazi am abordat cateva subiecte care tin capul de afis al celor mai interesante stiri.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité