Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
1 juin 2015

Luptandu-ne sa ne imbunatatim capacitatea de memorare

Dacă sunteți un student de luptă pentru a studia pentru test major, sunt șanse veți descoperi aproape imediat că veți avea nevoie de ajutor din partea unor sfaturi pentru a face viața mai puțin dificil de studiu. O mulțime de studenți de toate vârstele se bucură de învățare exerciții de memorie. Profesorii vor face de multe ori un efort de a ajuta elevii lor de consilierea unor exerciții ei înșiși au folosit sau că le-au dobândit de la început să-i învețe.

Desigur, fiecare persoană trebuie să folosească orice le interesează. Lucrurile care lucrează pentru unii nu vor funcționa, în esență, pentru un alt. Această lecție a fost demonstrat în simplul act de predare un tânăr pentru a lega un pantof. Atenția lui poate fi aruncat din linie și să declanșeze probleme atunci când a cerut să încerce o nouă ultramoderne metoda de a fi predate. Eventual un părinte învață un proces diferit, sau poate bunica și bunicul cearta asupra a ceea ce este cel mai bine.

Copiii cu handicap de învățare trebuie să învețe abordări constructive pentru creșterea amintirile lor, care sunt structurate pentru a propriile capacități distincte. Un copil care se luptă ar putea avea nevoie să se asocieze anumite lucruri cu aceleași culori în mod regulat să-și amintească. Poate că au anumite configurații a le ajuta să ne amintim, sau mirosuri.

Ocazional profesorii folosesc o metodă de învățare, care este, spre deosebire de tatăl și mama anii. În cazul în care copilul cere părintelui ajutor la teme, o luptă s-ar putea dezvolta, deoarece părintele utilizează o tehnică alternativă pentru a obține rezultatul final identic. Acum, și din nou, dacă tânărul este predat niciodată să se certe cu părintele, acest lucru poate duce la o marcă slabă cu privire la activitatea care este predat. Acest lucru este în cazul în care uniformitatea și cooperarea este productiv în cadrul relatie mamă - profesor.

Publicité
Publicité
Commentaires
S
si tu veux que l'on te laisse un commentaire, n'oublie pas d'écrire en français et surtout de mettre un lien vers un traducteur et ça ira mieux...
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité