Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
31 mai 2015

Jurnalele de familie sunt o necesitate

După cum ați introdus maturitate este posibil să fi căsătorit și a avut o familie de dumneavoastră. Dacă este așa, acest lucru marchează începutul unei noi generații. Este posibil să fi fost surprins de a găsi te replicarea unele dintre lecțiile copilarie si traditii de la părinții tăi. Puteti de asemenea sa aflat că rămâi un părinte chiar și atunci când copiii cresc in adulti. O parte din identitatea ta este rolurile tale maritale și parentale.

Jurnalele de familie ar trebuie sa fie ce va des intalnit in cat mai multe familii, pentru ca acestea au rolul de a pune impreuna amintiri si experiente care vor lega, vor inchega, vor imprietenii membrii familiei.

Pe măsură ce cronica moștenirea de zi, te va înconjura cu cele mai mari influențe în viața ta de familie. Unii membri ai familiei au fost cercul de sprijin, majorete si pledeaza in timp ce altele au fost ghicitori tale. Este timpul de a documenta membrii familiei și rolul pe care fiecare a jucat în viața ta. Acest document include o listă de informații cheie pentru fiecare membru de familie, inclusiv numele, data nașterii, data morții și locul nașterii. Pe măsură ce lista fiecare membru al familiei, amintesc amintiri despre fiecare dintre ele. Păstrați note distincte despre membrii de familie care au avut impact sau schimbat viata ca ei au jucat un rol important în moștenirea ta viață.

Fiecare membru al familiei, circumstanță și experiența a contribuit la materialul din viața ta. Circumstanțele și experiențele primii ani voastre jucat un rol-cheie în definirea viața ta și misiunea vieții, moștenirea de zi.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité