Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
29 mai 2015

Tot despre increderea de sine vom vorbi. In esecuri

Tu alegi cum în caz contrar vă afectează. Străinul nu se va gândi la ce sa întâmplat mai mult de un minut. De ce ai face? Trebuie să nu reușească. Dacă nu luați inițiativa nu poți câștiga. Chiar rezultate negative au o latură pozitivă. Să câștige experiență și poate îmbunătăți abordarea. Ia cele mai bune din eșec și vedea ca o experiență pozitivă pe termen lung.

Totul cu privire la încredere pot fi vizualizate cu aceste orientări. Vorbind în public, ce se va întâmpla dacă nu? Va afecta într-adevăr viața ta mai negativ decât nu vorbesc în public, la toate? Este vorba despre propria percepție. Oamenii pur și simplu nu-mi pasă dacă cineva face o greșeală într-o prezentare sau dacă vorbești cu ei. Audienta ta este acolo pentru a învăța, de a nu face distractiv de tine. Dacă există oameni rîzînd despre ceva ce faci, acestea sunt persoanele cu opinii nu ar trebui să pasă deloc. În cele din urmă mintea umană exagerează întotdeauna astfel de întâlniri și vă face să vă peste analizeze situația.

Începutul este cu siguranta cea mai grea parte din toate. Cineva doar pentru a cere modul este o afacere mare pentru unii oameni, dar după ce-am facut sunt incredibil de fericiti. Este exact la fel cu a cere cineva o dată. Pune-le cu încredere false, vei fi surprins cat de des se vor vedea încrederea și să acționeze pe ea. Dacă ei spun că nu, cui îi pasă? Așa cum am spus, ei nu vor crede despre el mai mult de un minut, ce vei face.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité