Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
28 mai 2015

Sa vorbim despre increderea de sine

Încrederea este o abilitate. O abilitate poti antrena si de a invata. Se spune adesea, dar nu a explicat de ce este adevărat.

Încrederea este o abilitate ca oricare alta trasatura invatat. Nu vă puteți aștepta să fie doar încredere exact ca tine nu se poate aștepta să vorbească franceză fluent, fără a pune în timp de învățare ea. Deci, de ce este asta. Lipsa de încredere este rezultatul de a nu avea experiența de diverse situații în viață. Dacă vă spun, să pregătească o prezentare și să le prezinte în fața a 200 de oameni. Cele mai multe dintre voi va fi ezitant și-ți fie frică de sarcina. Asta se datorează faptului că atât de multe situații neprevăzute diferite pot apărea în care te superi aflați pierdut. Repetarea sarcinile va duce la tine cu care se confruntă orice situație posibilă, care va fi greu uneori și veți eșua des, dar să învețe atât de mult în acest proces. Nu există, din păcate, nici un fel în jurul partea lipsa. Dar ce poti face este minimizarea potențialului eșua. Deci, ce poti face?

Din nou, cred că despre increderea ca o abilitate învățat. Ce se întâmplă dacă ați un examen de important vine? Înveți pentru el. Cele mai multe te invata mai mult sa te simti mai bine despre examen și despre încrederea în ceea ce privește sarcina. Deci ceea ce se poate cu privire la pregătire. Uneori nu se pot pregăti și trebuie să improvizeze. Asta în cazul în falsificarea încrederea intră în joc.

Percepția alții de tine, ca un om este întotdeauna foarte diferit la propria vedere tine. De mers pe jos drept, contactul vizual, vorbesc tare si clar te face sa arati increzatoare. Chiar daca nu simti ca esti increzator, altele vor credeți că sunteți. Veți observa diferite arata oamenii le dau și care va spori încrederea dumneavoastră. Deci, chiar a lua mingea rulare, încrederea va veni.

Construirea încrederii în sine este un progres pas-cu-pas. S-ar putea obține un pic de matematică aici, dar ajută asistent punctul meu peste. Aveți următoarea situație. Sunteți nou într-un oraș și doriți să configurați viața socială, dar se tem sau nu suficient de încrezător să se apropie străini. Există două posibilități.

De vorba cu un strain si poate deveni prieteni. Există, desigur, o posibilitate de a nu pentru că el sau ea ar putea reactiona negativ cu privire la abordarea ta.

Fiecare conversație sau abordare înveți mai multe și mai multe lucruri. Care este cea mai bună abordare pentru un străin, ce întrebări să ceară și așa mai departe. Dacă ei nu reacționează bine, ai informații valoroase și feedback despre abordarea ta.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité