Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
19 août 2015

Din cand in cand mai citim cate o stire interesanta

Citirea stirilor reprezinta un mod placut de a imi petrece unele ore in timpul unor zile. De obicei cites cin fiecare zi lucratoare, insa in weekend doar uneori aloc ceva timp pentru stiri. Asta deoarece acele stiri interesante care sa merite citite sunt de obicei in timpul zilelor lucratoare, cel putin pentru mine, e posibil sa fie doar ceva subiectiv, in timp ce in weekend le gasesc plictisitoare, doar ca sa fie umplute siteurile cu ceva. Cel mai probabil deoarece interesele mele se deosebesc de tiparul stirilor care sunt publicate la sfarsit de saptamana.

Fiecare dintre noi are o arie de interese in ceea ce priveste subiectele pe care vrea sa le citeasca. Din aceasta trasatura ne separam in cei care vor sa citeasca tehnologie, sunt altii care sunt interesati de subiecte pe teme economie, in timp ce va exista o alta categorie pentru care moda va fi la inaltime si la mare cautare. Deosebirile ne fac frumosi, pana la urma, caci daca am fi toti la fel, ce ne-am face? Asa ca nu e cazul sa ne blamam unii pe altii, intre noi, caci subiecte de citit se gasesc pentru toti, asa ca nu este cazul sa ne impacientam. Iar daca unepri va fi mai greu sa le gasim, cautand vom afla ce ne intereseaza, insa va fi nevoie de un efort suplimentar.

Stirile mele preferate sunt deja online in primele ore ale diminetii, pana in pranz. Pentru mine acelea sunt noutatile pe care le voi lua ca bagaj pentru ziua ce a inceput, le voi folosi ca informatii si le voi pastra in minte pentru ca atunci cand voi avea nevoie de ele sa stiu unde sa revin pentru a culege mai multe detalii ori pentru a verifica unele informatii. Stiu ca sunteti si voi interesati de stirile de dimineata, iar asta ma bucura, caci ma face sa stiu ca suntem multi cei care ne petrecem cateva ore lecturand si informandu-ne la primele ore ale diminetii. Desigur ca mai apar si alte stiri interesante pe parcursul zilei, insa datorita programului personal, voi ajunge sa le citesc tocmai pe seara, ramanand ca ziua urmatoare sa imi fie de folos sau poate doar sa mai adaug cate ceva la cele pe care le stiam deja din ce era stocat.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité