Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Noutati din Online
5 février 2016

Selectii pentru astazi, 5 februarie 2016: accident Ploiesti, FRF retrogradare Steaua

Doua stiri m-au frapat pe dimineata, inca de la primele ore. Cum adica Steaua nu poate fi retrogradata? Nu cumva Steaua are beneficii? Sincer nu stiu despre ce este vorba si nici nu prea ma intereseaza, insa va invit sa cititi un articol ce poate fi interesant pentru unii dintre voi.

Accident cumplit in Ploiesti, cu zeci de victime LIVE – a fost pus in aplicare codul rosu de interventie - Un grav accident s-a produs, vineri dimineata, pe Centura de Vest a Ploiestiului. Cel putin cinci persoane au murit si zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un autobuz si o basculanta s-au ciocnit.

FRF explica: Iata de ce Steaua nu este si nici nu va fi retrogradata - Federatia Romana de Fotbal a explicat motivele pentru care nu retrogradeaza echipa de fotbal Steaua, asa cum Clubul Sportiv al Armatei Steaua a solicitat dupa victoria in privinta marcii, de la ICCJ.

In ceea ce priveste accidentul din Ploiesti, sa speram ca situatia va decurge bine si ca vom avea stiri cum ca toti oamenii au fost salvati si ca recuperarea va incepe.

Publicité
Publicité
Commentaires
Noutati din Online
Publicité
Archives
Publicité